"

2. závod Galaxy Stevens série 2017 - výsledky

02. 09. 2017 Sdílej na Torrsen.cz

Galaxy Pálavský krpál 2017 vyhrál Lukáš Matulka

2. závod Galaxy Stevens série 2017 - Galaxy Pálavský krpál odstartoval tradičně na náměstí v Mikulově. Trasy pokračovaly do  Bavor a přes Pernou do archeologických dominant Horní a Dolní Věstonice, odkud se přes Pavlov a Kletnici závodníci vrátili zpět do Mikulova. Cíl obou tras byl v moderním, nově zrekonstruovaném amfiteátru nedaleko historického centra města. Nechyběl samozřejmě závod dětí v amfiteátru.

Na kratší trase 26 km vyhrál Lukáš Přichystal /OCA-Open Cycling Academy/ za 57:38 min. a mezi ženami Hana Kolínková /AK Perná/ za 1:12:56 hod. Na delší trati 48 km byl první v cíli Lukáš Matulka /OCA-Open Cycling Academy/ za 1:41:20 hod. a mezi ženami Gábina Hrubá /BSK Racing/ časem 2:08:17.

Výsledky GALAXY PÁLAVSKÝ KRPÁL 2017 v PDF: http://www.pteam-registration.com/vysledkydata/170805.pdf

Výsledky dětských kategorií

Poř. Celk.  Poř. Kat. St. Číslo Jméno Ročník Klub Čas Ztráta
 
U6M chlapci do 6 let            
1. 1. 265 Filip Drozd 2011   01:09 --
2. 2. 274 Oliver Cap 2012 Mikulov 01:10 +00:01
3. 3. 272 Martin Hrazdíra 2014 Brno 01:18 +00:09
4. 4. 277 Michal Jílek 2012   01:40 +00:31
5. 5. 275 Filip Cap 2014 Mikulov 01:42 +00:33
6. 6. 261 Marek Vágner 2012 Brno 02:08 +00:59
7. 7. 273 Michal Hrazdíra 2012 Brno 03:51 +02:42
               
U6W děvčata do 6 let          
1. 1. 259 Ema Danyljuk 2013   02:24 --
2. 2. 257 Barbora Andrýsková 2014   03:38 +01:14
 
U9M chlapci 7 - 9 let            
1. 1. 266 Jan Dinga 2010 BSK Racing Juniors 01:58 --
2. 2. 264 Lukáš Drozd 2009   02:28 +00:30
3. 3. 269 Jakub Václavík 2010 Kamenný Újezd 02:39 +00:41
4. 4. 262 Roman Vágner 2009 Brno 02:48 +00:50
5. 5. 270 David Kempný 2009 Hodonín 04:02 +02:04
               
U9W děvčata 7 - 9 let          
1. 1. 253 Kateřina Špačková 2009 Špačkárna Team 01:58 --
2. 2. 255 Anna Mia Verčimáková 2010 Znojmo 02:26 +00:28
3. 3. 279 Denisa Holubovská 2009 GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS 03:01 +01:03
4. 4. 260 Markéta Danyljuk 2010   03:28 +01:30
5. 5. 258 Karolína Andrýsková 2010   03:33 +01:35
 
M1 mladší žáci 10 - 12 let          
1. 1. 256 Daniel Mezlík 2005 TJ Spartak Třebíč 02:28 --
2. 2. 263 Štěpán Haluza 2006 Březí 02:45 +00:17
3. 3. 254 Matyáš Verčimák 2005 Znojmo 02:46 +00:18
4. 4. 252 Jiří Špaček 2007 Špačkárna Team 02:53 +00:25
5. 5. 276 Vít Mikulica 2007 Hodonín 02:58 +00:30
               
Z1 mladší žákyně 10 - 12 let          
1. 1. 268 Anna Dingová 2006 BSK Racing Juniors 02:35 --
 
M2 starší žáci 13 - 14 let           
1. 1. 251 Libor Švec 2004 GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS 03:10 --
               
Z2 starší žákyně 13 - 14 let          
1. 1. 271 Adéla Špičková 2003 Bike 3000 Junior Team 03:23 --

Text a foto archiv GALAXY STEVENS SERIE 


Jinde na Torrsen.cz


Partneři projektu Torrsen.cz